(VIDEO) Chiesa napravio incident na UFC 269! Policija ga izbacila iz hale!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC borac velter kategorije Michael Chiesa uhapšen je na sinoćnjem UFC 269 i udaljen iz hale od strane policije.

Michael Chiesa na UFC 269, FOTO: mmafighting.com

Ova informacija se pojavila nakon završetka događaja, a prema izjavama svedoka ali i samog Dane Whitea, Michael Chiesa je napravio „incident“ pod dejstvom alkohola u kojem je povredio i sebe. O tome je govorio i White na konferenciji za medije nakon UFC 269:

„Kako da to kažem a da ne osramotim momka? On večeras previše popio. Nakon što je Pena pobedila, uhvatila ga je euforija i pokušao je da uskoči u oktagon, ali je pao na lice i zaradio posekotinu kod oka. Posle toga je ušao u sukob sa policijom, pokušavao je da im objasni da mora da bude u oktagonu sa Juliannom, jer mu je ona timski kolega. Policija ga je izvela napolje i smirila. Posle toga sam došao i ja, minut smo porazgovarali i sve je bilo u redu“

O ovom incidentu je na konferenciji za medije govorila i nova UFC šampionka Julianna Pena koja je napravila senzaciju na ovom UFC 269 nakon pobede nad Amandom Nunes. Pena je izjavila kako voli Chiesu i da su oni zajedno u igri od početka:

Amanda Nunes i Julianna Pena UFC 269
„Mike je krenuo da trenira nedelju dana pre mene i sve od tada zajedno guramo ovu priču u Spokaneu, bukvalno od kad smo bili mali. Ja sam imala 19 godina, došla sam u salu iste nedelje kad i  Mikea Chiese i od tada 13 godina smo zajedno. Ovo je veliki trenutak za mene, ali takođe i za Mikea. Znam koliko je osećajna osoba. O drugim stvarima ne mogu da govorim. Mike zna da ga volim i on voli mene, ova pobeda nam je svima jednako velika“

U prvim redovima gde su smešteni UFC borci i poznate ličnosti nastao je „haos“ nakon pobede Julianne Pene. Na videu koji je objavio ESPN možete videti momenat kad je Michael Chiesa preskočio ogradu i uputio se ka okgatonu i svojoj klubskoj koleginici.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime