(VIDEO) Ko je momak kojeg je Vaso pobedio na Genesisu: Neporaženi bare knuckle borac!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Vaso Bakočević je debitovao u bare knuckle sportu u „Genesis“ ringu. Za protivnika je imao poljskog borca Dariusz Rutkiewicza kojeg je pobedio nokautom u drugoj rundi.

Daruisz Rutkiewicz

I ako je stigao do pobede Vaso je osetio kako Rutkiewicz može jako da udari, čak je u prvoj rundi na 30. sekundi do kraja poslao Bakočevića na pod. Mnogi su se pitali ko je momak sa kojim radi Vaso? E pa evo odgovora. Dariusz Rutkiewicz je poljski kikbokser koji se odlučio ipak za bare knucke karijeru. Ova disciplina je i te kako poznata u Poljskoj koja bi uskoro mogla da postane glavna destinacija za ovaj sport.

Popularni „Rutek“ je od Bakočevića doživeo prvi poraz u bare knuckle karijeri. Osvajač je K-1 turnira golim šakama gde je upisao jedan izuzetno atraktivan nokaut. Takođe je i sparing partner Marcinu Wrzoseku poznatijem u MMA krugovima kao „Polish Zombie“, koji bi uskoro isto trebao da radi bare knuckle. Dariusz je i navijač i „huligan“ najpoznatijeg poljskog fudbalskog klub Legija iz Varšve, tako da mu borbe golim rukama nisu nepoznanica. Doživeo je prvi poraz od Bakočevića ali je najavljen njegov nastup na nekom od sledećih „Genesis“ turnira. Sledeći Genesis bi mogao da bude početkom 2021. godine, a spominje se kao glavna borba duel Vasa Bakočevića i Normana Parka.

YouTube player

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime