(VIDEO) Na danasnji dan pre 10 godina debitovao je Vaso Bakocevic! Pogledajte Vasov prvi mec i pobedu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Na danasnji dan (08.05) pre 10 godina debitovao je Vaso Bakocevic u profesionalnom MMA. Za ovih 10 godina Vaso je sakupio cak 60 meceva. Od njega samo Ivica Truscek ima vise borbi (73).

Vaso Bakocevic je borac koji ima najvise pobeda od svih regionalnih boraca, cak 40. U svojoj bogatoj karijeri borio se organizacijama kao sto su: Bellator, KSW, Fight Nights Global, Abu Dhabi Warriors, FEN, PLMMA, FFC, WFC, Megdan, SBC, European Beatdown, Superior FC … Svojim borbama i scenskim nastupom stekao je titulu trenutno jedne od najvecih zvezda MMA u ovom delu Evrope.

Svoj prvi profesionalni mec radio je u Austriji protiv brazilca Ivan Rodrigues Gutierreza. Pobedio je prekidom u prvoj rundi protiv tada dosta iskusnijeg protivnika. Zanimljivo je da se od dana gotovo uopste nije promenio, i dalje ima „ludacki“ stil borbe i odlican osecaj za show. Jedan od boraca koji je obelezio predhodnu deceniju u regionalnom MMA i koji je imao veliki uticaj u popularizaciji ovog sporta kod nas.

Voleli ga ili ne, svojim borbama i dosta humanih dela koje je ucinio, Vaso je zasluzio veliko postovanje koje ce uvek imati bar sto se nas tice. Nadamo se da cemo ga gledati jos 10 godina 🙂

YouTube player

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime