(VIDEO) Pogledajte kako je bivši Glory šampion i Bellator borac pretukao seksualnog manijaka!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši Glory šampion, Bellator borac i sparing partner Nate Diaza, Joe Schilling pretukao je pre nekoliko dana seksualnog manijaka kojeg je zatekao u svojoj sali. Prema rečima bivšeg šampiona Glory-a, manijak je ušao u salu gde je Schilling trenirao sa svojom grupom vežbača i otišao u kupatilo:

„Uhvatio sam perverznjaka sa dildom u kupatilu mog porodučnog objekta. Nije mi žao zbog ovoga“ glasila je poruka Joe Schllinga na videu koji je izbacio.

Nekoliko sati nakon videa koji je izbacio na insta story, gde se moglo videti kako Schilling udara manijaka, stigao je i video u kojem je objasnio svoj postupak:

Moram da vam objasnim snimak koji ste videli. Dok sam vodio trening, ovaj tip se ušunjao u salu. Ljudi koji trenirali su mi rekli da je neko otišao pod tuš. Pomislio sam da je beskućnik koji je osetio potrebu istušira, iako je ušao na tuđ posed. Odlučio sam da ga sačekam da izađe. Vodu je ugasio, ali nije izlazio. Pokucao sam na vrata, nije odgovarao. Počeo je da vrišti, a kad je napokon otvorio vrata, imao sam i šta da vidim. Zbog toga sam tu i učinio.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime