(VIDEO) Pogledajte reakcije Khabibovog ugla u meču sa McGregorom!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Juče je bilo tačno 3 godine od kako je održana najveća borba u istoriji MMA sporta. Duel Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora na UFC 229.

Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov UFC 229

Ova borba je prodala čak 2,400,000 PPV prenosa uz prenose na televizijama širom sveta. MGM Arena u Las Vegasu je bila ispunjena do poslednjeg mesta, a cene karata su bile papreno skupe. Ovaj meč je MMA sport dosta podigao medijski i mnogo poznatih javnih ličnosti je prvi put prisustvovalo MMA događaju baš tu.

Khabib Nurmagomedov je pobedio gušenjem u 4. rundi borbe. Zanimljiv video se pojavio na internetu gde je kamera bila uperena u ugao Khabiba Nurmagomedova. Trener Javier Mendez, Abubakar Nurmagomedov, Islam Makhachev i Zubaira Tukhugov su bili u uglu Khabiba na ovom meču.

Ugao Khabiba Nurmagomedova, FOTO: screenshot

Obratite pažnju na reakciju i smirenost Javiera Mendeza. Ovo imaju u sebi samo veliki treneri, na najvećem MMA meču u istoriji sporta, Mendez je ostao pribran i uporno smirivao Khabibove prijatelje u uglu. Mendez nije želeo da se Khabibu pravi pritisak i podiže tenzija i na pravi način je vodio svog borca.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju! 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime