(VIDEO) Roberto Soldić i Gegard Mousasi sparinguju zajedno!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

KSW šampion velter kategorije i jedan od najboljih evropksih MMA boraca Roberto Soldić priprema se za KSW 65 i napad na titulu srednje kategorije.

Roberto Soldić i Gegard Mousasi, FOTO: screenshot Instagram

„Robocop“ će napasti titulu srednje kategorije koju drži legenda KSW organizacije Mamed Khalidov, 18. decembra na KSW 65 u glavnoj borbi. Zbog specifičnog stila borbe koji ima Khalidov, Soldiću u pripremama za ovaj meč pomaže Gegard Mousasi koji se nalazi u UFD Gymu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Gegard Mousasi (48-7-2) živa legenda borilačkog sporta!

Za one malo mlađe koji od skoro prate MMA, Gegard Mousasi je jedan od najboljih boraca na svetu. Momak koji je „stara škola“ i koji nije želeo da učestvuje u trash talk priči i napustio UFC kao jedan od najboljih boraca u tom trenutku. U svojoj karijeri nastupio je u Pride,  Cage Warriors, Dream, Strike Force, UFC i trenutno Bellator. Upisao je 48 pobeda, 7 poraza i 2 nerešena ishoda.

U svojoj karijeri pobeđivao je borce kao što su: Thiago Santos, Chris Weidman, Vitor Belfort, Alexander Shlemenko, Dan Henderson, Mark Hunt, Hector Lombard, Uriah Hall i mnogi drugi. Iskustvo i znanje koje je sticao dugo godina u borilačkim sportovima će sigurno značiti talentovanom Robertu Soldiću koji je definitivno jedan od najboljih boraca na svetu van UFC organizacije.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime