(VIDEO)Borac koji je BRUTALNO nokautirao Adesanyu blizu prelaska u UFC!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Po mnogima najbolji kikbokser današnjice i GLORY šampion u srednjoj i poluteškoj kategoriji Alex Pereira, blizu je prelaska u UFC.

Israel Adesanya i Alex Pereira

Pereira je publici koja nije toliko upućena u kikboks poznat po dve pobede nad sadašnjim UFC šampionom srednje kategorije Israel Adesanyom. prvi susret Adesanye i Pereire pobedio je brazilac sudijskom odlukom, dok je u drugom meču sadašnji UFC šampion BRUTALNO nokautiran.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Alex Pereira u kikboksu ima 33 pobede i 6 poraza, dvostruki je GLORY šampion. Ima iskustva i u MMA sportu gde je zabeležio 4 pobede i samo 1 poraz. Sjajni kikbokser je upisao pobedu i na LFA, trebao je da nastupi i na Dana White Contender Series ali zbog ekskluzivnog ugovora sa GLORY promocijom nije mogao da potpiše ugovor sa UFC-om.

Alex Pereira, FOTO: glorykickboxing

Ove subote Pereira brani svoju titulu protiv opasnog Artema Vakhitova kojeg je pobedio već jednom sudijskom odlukom. Po ugovoru sa GLORY ovo je Brazilcu poslednji nastup u ovoj promociji i ističe mu ugovor. Svetski MMA portal MMA Fighting je preneo informaciju da Alex neće produžiti ugovor sa GLORY već da će potpisati za UFC i krenuti putem Gohana Sakija koji je to uradio 2017. godine.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime