(VIDEO)Pogledajte kako izgleda kada Werdum progovori na našem jeziku!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši UFC šampion i jedan od najboljih teškaša koje smo gledali u poslednje vreme Fabricio Werdum nastupiće na ovogodišnjem PFL turniru teške kategorije.

ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES – JULY 26: (L-R) Fabricio Werdum of Brazil works to secure an arm bar submission against Alexander Gustafsson of Sweden in their heavyweight fight during the UFC Fight Night event inside Flash Forum on UFC Fight Island on July 26, 2020 in Yas Island, Abu Dhabi, United Arab Emirates. (Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images)

Legendarni brazilac trenira i priprema se za naredne izazive u svom klubu Kings MMA u Kaliforniji, gde trenira i srpski UFC borac Uroš Medić. Zanimljiv video objavili smo na našem INSTAGRAM profilu, kako Uroš Medić „uči Werduma“ našem jeziku.

Werdum je poslao poruku koja će biti sigurno zanimljiva i simptatična publici na Balkanu. Prisetimo se da je Fabricio Werdum jedno vreme i živeo i trenirao u Hrvatskoj sa Mirkom Filipovićem i da je dobro upoznat sa našim jezikom, tako da publika ne treba da bude iznenađena što Werdum priča na našem jeziku.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime