(VIDEO)Pre tačno 3 godine, Roberto Soldić je debitovao i postao KSW šampion!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Na današnji dan pre 3 godine, Roberto Soldić je debitovao u KSW i postao šampion velter kattegorije čiji pojas i dan danas drži na svom ramenu.

23.12.2017. godine 22 godišnji Roberto Soldić upao je kao short notice na meč sa tada aktuelnim šampionom velter kategorije Borys Mankowskim na KSW 41. Roberto je na iznenađenje cele Poljske i Evropske MMA javnosti, bukvalno prebio materlu i zasluženo pobedio. Borba je zaustavljena u 3 rundi zbog prekida doktora, a Roberto je „šokirao“ svet i pokazao već tada da je jedan od najboljih evropskih boraca. I dan danas je aktuelni šampion velter kategorije, a nedavno je imao i izlet u srednju kategoriju gde je pobedio bivšeg šampiona Michal Materlu u neverovatnom nastupu!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

U KSW oktagonu zabeležio je 7 borbi uz 6 pobeda. Jedini poraz doživeo je od Dricus Du Plessisa kojem se kasnije revanširao i vratio pojas u svoje vlasništvo, gde je i dan danas. Pored spomenutog Mankowskog i Du Plessisa, Roberto je pobedio i : Vinicius Bohrera, Krystian Kaszubowskog, Michał Pietrzaka i Michal Materlu. Neverovatni Roberto Soldić sa svojih 25 godina!

YouTube player

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime