(VIDEO)Vraća se Nick Diaz! Pogledajte u kakvoj je formi pred povratak u UFC!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najpoznatijih MMA boraca i stariji brat Natea, Nick Diaz, uskoro bi mogao da uđe u UFC oktagon. Još uvek se ne zna tačan datum kada bi se bivši izazivač za titulu mogao vratiti, ali spominje se početak 2021. godine kao realna opcija.

Najpoznatiji MMA novinar Ariel Helwani razgovarao je sa menadžerom braće Diaz Kevinom Mubengom gde je došo do značajnih informaija ali i videa koji pokazuje u kakvoj je trenutno formi stariji Diaz:

Ovo je Nick Diaz snimljen ranije tokom dana. Ima između 75 i 79 kilograma. Tako barem kaže njegov menadžer. Upravo je završio sa programom od 14 nedelja dijete i treninga. Ovo je prvi put da skida kilograme u otprilike četiri godine, izjavio je Mubenga. Diaz želi da se testira jer ‘drži oko’ na velikim velteraškim okršajima koji dolaze. On  100 posto planira da se ponovno bori, kaže Mubenga, a cilja na povratak početkom 2021. godine, javio je Ariel Helwani.

Nick se poslednji put borio još davne 2015. godine protiv Andersona Silve. Bila je to ubedljiva pobeda Silve jednoglasnom sudijskom odlukom, koja je prebačena u „no contest“ jer su obojica bila pozitivna na testiranju. Silva na steroide a Diaz na marihuanu.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime