Volkanovski odgovorio Cejudu: „Vrati se u svoju zečiju rupu!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC šampion perolake kategorije Alexander Volkanovski rešio je da odgovori Henry Cejudu, koji ga je u poslednje vreme „uzeo na zub“ i konstanto spominje njegovo ime.

Kao što znamo, Cejudo se penzionisao a izjavio je da bi ga iz penzije vratila samo borba protiv Volkanovskog i prilika da osvoji i treći UFC pojas i ispiše istoriju ovog sporta. Volkanovski nije baš bio preterano zainteresovan za tu borbu i nije odgovarao Cejudu, pa je ovaj rešio da „doda gas“ i krene još više da proziva prvaka. Odgovor koji je došao od strane Volkanovskog se sigurno neće svideti Cejudu:

Vrati se u svoju zečiju rupu. Ti si u penziji! napisao je Volkanvoski uz smajli koji pokazuje da ćuti.

S obzirom da u perolakoj kategoriji ima nekoliko fantastičnih boraca i ozbiljnih izazivača koji već duže vreme krče svoj put ka vrhu, ne verujem da bi Volkanovski u ovom trenutku radio meč sa Henry Cejudom. Perolaka kategorija je baš zanimljiva i bogata talenovanim borcima u kombinaciji sa par starijih iskusnih boraca. Videćemo, biće zanimljivo, još pogotovo zbog činjenice da će Henry Cejudo sigurno „poludeti“ posle ovakvog odgovora Alexandera Volkanovskog.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime