Wanderlei Silva pristao na Bare Knuckle meč, čeka se odgovor od Tysona!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mike Tyson je trenutno glavna tema borilačkog sveta. Nekoliko svetskih promotera već je u „kombinaciji“ i spremilo je ponude za nekadašnjeg prvaka sveta u boksu.

Jedna od možda i najzanimljivijih ponuda dolazi od strane David Feldmana  i njegove promocije Bare Knuckle Fighting Championship. U prvim pregovorima ponudili su Tysonu čak 20 miliona dolara za meč u njihovoj promociji, ali do dogovora nije došlo.

Prvo želim da vidim da li je uopšte moguće to urditi, a nakon toga ćemo pričati o mogućim protivnicima. Do sada nismo bili uspešni u pregovorima sa Mikeom, ali mislim da ta vrata još uvek nisu zatvorena. I ako je on odmah rekao ‘ne’ na takvu ideju, ja verujem da ga možemo pridobiti. Mislim da bi dobar protivnik za njega bio Wanderlei Silva, neko takvog statusa i reputacije. Koliko god Silva bio star, on je i dalje opasan. To je borba koju bi svi želeli da vide.

Nije se dugo čekao odgovor od brazilca, kojeg je kontaktirao Sherdog:

Ponudili su mi 10 miliona dolara i procenat od PPV-a. Odmah sam pristao i nadam se da će Feldman uspeti da realizuje ovu borbu.

Bivša legenda Pride-a i UFC-a je potpisala za BKFC još u septembru prošle godine ali još uvek nije debitovao, ovo izgleda kao dobra ideja. Videćemo šta će se dogoditi na kraju.

Da li bi voleli da gledate ovu borbu?

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime