Weidman smatra kako bi pobedio Adesanyu: „Još uvek nije sreo pravog rvača!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši UFC šampion srednje kategorije Chris Weidman pobedio je u poslednjem nastupu Omari Akhmetova i prekinuo negativni niz koji je imao iza sebe. Weidman je gostovao na Podcastu kod Chael Sonnena gde je imao zanimljivu izjavu vezanu za aktuelnog šampiona Israela Adesanyu.

„All American“ smatra kako i da i dalje može do titule uprkos godinama. Izjavio je da bi upravo on mogao da pobedi dominantnog šampina Israela Adesanyu, za kojeg kaže da se još uvek nije susreo sa pravim rvačem i da njemu odgovaraju likovi poput Adesanye:

Mislio da je to borba kao poručena za mene. Ti atletični udarači, mršavi visoki momci, dokazao sam da takve mogu da pobeujem. Dokazao sam to dva puta protiv Andersona Silve i protiv Uriaha Halla, takvim momcima ja ne uopšte odgovaram. On se nije borio protiv pravog dokazanog rvača, osim protiv Yoela Romera koji uopše nije koristio rvanje. Tako da mu to kao takvu borbu ni ne računam. Ja sam tip borca koji donosi pritisak, srušio bih ga na pod i tamo uništavao. Bilo bi to ista stvar kao kada sam se borio protiv Andersona Silve“

Adesanya je najavio da bi voleo da se bori protiv Cannoniera u koliko pobedi Whitakera. Trenutno je Weidman daleko od borbe sa Adesanyom. Verovatno bi mogao da pobedi nekog iz TOP 10 pa TOP 5 da bi kupio sebi kartu za napad na titulu.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime