White poručio Jonesu nakon pobede Ngannoua: „Kreni da skidaš kilograme za srednju!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Francis Ngannou je nokautirao Stipu Miočića na UFC 260 i postao novi šampion teške kategorije.

Francis Ngannou novi UFC šampion

„Predator“ se revanširao Stipi za poraz od pre 4 godine i delovao zastrašujuće u oktagonu. Mnogo je napredovao od tog dana i nema šta zasluženo slavio. Ngannou iza sebe ima impresivan niz pobeda nokautom i deluje kao da niko neće moći da mu se suprotstavi.

Nakon UFC 260 oglasio se i Dana White koji je prokomentarisao glavnu borbu i pobedu Francisa Ngannoua:

Izgledao je opasno, prosto neverovatno. Večeras smo od njega mogli da vidimo neke stvari koje ranije nismo bili u prilici. Udarci nogom u glavu, low kickovi, jako dobar grappling i obrana od rušenje. Imao je puno vremena za razmišljanje nakon prve borbe protiv Stipe i odradio je svoj posao. Čak je primio snažan udarac od Stipe i ostao na nogama. Impresivan nastup!

Zatim je usledilo pitanje šta je sledeće za Francisa? Da li je možda okršaj sa Jonesom realna opcija, na šta je predsednik UFC-a odgovorio:

Da sam Jon Jones i da sam kod kuće gledao ovu borbu, krenuo bih da skidam kilograme za srednju kategoriju“

Dana White nije siguran da Jon Jones stvarno želi borbu sa Ngannouom:

„Ja mogu ovde da sedim ceo dan i vam objašnjavam šta znači poruka da se pokaže novac. Možeš ti uvek da kažeš da želiš da se boriš protiv nekoga, ali pitanje je da li stvarno to želiš?

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešvanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

  1. Jones definitivno mora skidat kilograme, sto je cijelom svijetu jasno da je to lopovluk i nepravda prema borcima koji ne skidaju po 10 i vise kg a za potuc se sa ovim deckima, eee tu mora jos puno puno zganaca pojest. To se godinama zganci jedu, a ne pikica u misic!! To treba dozivotno van sporta!!!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime