White potvrdio revanš McGregora i Poiriera ali bez titule: „Khabib se vraća!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Dana White je u gostovanju za ESPN potvrdio da će se Conor McGregor i Dustin Poirier boriti u januaru ali da to neće biti za titulu UFC šampiona lake kategorije!

Khabib , Dustin i Conor

Nakon pobede Khabiba Nurmagomedova nad Justinom Gaethjeom i odlaska u penziju, laka kategorija je postala glavna tema u borilačkom sportu. U igri je mnogo velikih imena i dobrih boraca a titula je samo jedna, pa je bilo zanimljivo diskutovati i čitati komentare, ali izgleda da bi sve to moglo da se promeni! Prema rečima predsednika UFC-a Dana Whitea, Khabib Nurmagomedov bi mogao jako brzo da se vratii kako kaže White, Khabib je trenutni šampion:

Khabib je posle borbe bio izuzetno emotivan i prolazio je kroz puno toga. Pre borbe je slomio prst na nozi. Prihvatio je borbu nakon smrti oca i jednostavno mislim da su ga te večeri u jednom trenutku preuzele emocije. Ne mogu vam sad reći da sam sto posto siguran da će se vratiti i ići po tih 30-0, ali imam jako dobar osećaj da hoće“

White je izjavio kako neće biti organizovan meč za upražnjenu titulu lake kategorije:

Neće biti nikakvog upražnjavanja titule niti organizacije borbe za privremenu titulu. Khabib je naš šampion lake kategorije!

Potvrdio je i da je borba McGregora i Poiriera za januar skoro pa oficijalna:

Verujem kako smo sve dogovorili. Mislim da je borba sigurna“

UFC događaj koji bi trebalo da predvode Conor McGregor i Dustin Poirier održaće se 23. januara 2021.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime