Wilder brutalno nokautirao Ortiza: Furry je sledeći, želim sve titule! (VIDEO)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Američki bokser Detonay Wilder odbranio je WBC titulu u teškoj kategoriji. Wilder je došao do pobede prekidom u 7. rundi nad Kubancem Luisom Ortizom.

Ovom pobedom Wilder dolazi do 10 odbrane za redom pojasa koji je osvojio 2015 godine. Sada se na prvom mestu na listi teškaša kojima je to pošlo za rukom, pridružio Vladimiru Kličku i Lery Holmsu. Bronze Bomber je iza sebe ostavio Muhameda Alia, Mike Tysona, Lenoxa Louisa, koji su uspeli u tome po 9 puta.

Wilder ima impresivan učinak, u svoje 43 borbe, čak 42 puta je izašao kao pobednik. Zabeležio je jedan remi i to onaj protiv Tyson Furya, a čak 41 put je pobedio nokautom. Veliko poštovanje za ovog čoveka.

U prvih 20. minuta Ortiz je bio bolji bokser, Wilder gotovo da ozbiljnije nije zapratio. Jednostavno protiv borca kao što je Wilder ne smete sebi da dopustite da vam opadne koncentracija niti da ga podcenite ni u jednom trenutku, jer će on to osetiti i kazniti. Tako je i bilo. Na samom kraju 7 runde, Wilder levim direktom otvara gard Ortiza i zadnjim direktom pogađa Kubanca pravo u čelo. Što bi se u žargonu reklo, Ortiz je pao kao sveća, sudije je odbrojao do 10 a Wilder dolazi do vrlo važne pobede. Osim što je demonstrirao svoju nokaut snagu, pokazao je da je psihički stabilan i da sa njim nema igranja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Night. 😴 ( via @ticket_jerry )

Објава коју дели FREAK ® (@freak.mma) дана

Video sam svoju priliku za ovaj udarac i odmah sam je iskoristio. Moja intaligencija u borbi je vrlo visoka, a niko mi za to ne ukazuje poštovanje. Mislim da sam ga uzdrmao sa levim krošeom koji je bio ranije u ovoj rundi, a posle toga je sve krenulo.

Moj sledeći meč je revanš sa Tyson Furyem. Taj meč bi trebao da bude u februaru. Nakon tog meča želim ujediniti sve titule. Želim da postoji jedan prvak, jedno lice i jedno ime – Detonay Wilder.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime