Yair Rodriguez otkazao borbu protiv Zabita zbog povrede! Calvin Kattar se ponuio kao zamena!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Loše vesti za sve fanove koji su želeli da vide napokon ovaj atraktivan meč između Yair Rodrigueza i Zabita Magomedsharipova. Borba je otkazana zbog povrede Meksikanca, pa će UFC 176 koji se održava 29. avgusta u Las Vegasu, na kojem nastupa i naš Aleksandar Rakić, ostati bez glavne borbe.

Ovu vest potvrdio je Dana White na konferenciji za medije koja je juče održana u Las Vegasu pred DWCS. Prema rečima predsednika UFC-a, Rodriguez je povredio zglob na nozi a navodi da se radi i o frakturi. Kako prenose inostrani mediji, UFC ne planira da pomera datum i ponovo organizuje ovu borbu, već radi na pronalaženju zamenskog protivnika.

Calvin Kattar se sam ponudio kao zamena za ovaj meč. Kattar se već jednom borio sa Zabitom Magomedsharipovim, 9. novembra 2019. na Fight Nightu u Moskvi gde je Ruski borac slavio sudijskom odlukom. U toj borbi Zabit je osvojio prve dve runde, dok je u trećoj Kattar bio dominantniji borac. Od tada, Kattar je upisao dve pobede, protiv Jerremy Stephensa i Dan Igea, dok se Zabit od tada nije borio.

Ovo je drugi put da se otkazuje duel između Zabita i Yaira, prvi put su trebali da ukrste rukavice još pre dve godine na UFC 228, ali je i tada Yair Rodriguez otkazao nastup zbog povrede. Videćemo šta će se dogoditi i ko će biti zamena za „Panteru“ protiv Zabita Magomedsharipova.

 

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime