Zabit Magomedsharipov u oktobru u oktagonu

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Zabita Magomedsharipova nismo gledali u oktagonu još od marta i borbe protiv Jerremy-a Stephensa, gde je pobedio jednoglasnom odlukom sudija u izuzetno teškom meču. Sada je već postalo službeno da se Zabit vraća u oktagon, i to u oktobru mesecu! Na UFC on ESPN 2 u Bostonu u „co-main“ eventu večeri dočekaće ga momak iz Bostona Calvin Kattar.

Zabit Magomedsheripov (17-1, UFC 5-0) je oduševio sve svojim stilom u prve četiri UFC borbe. Totalno nepredvidiv borac, atraktivan, eksplozivan i ono što UFC najviše voli atraktivne završnice. Vrlo brzo je došao do statusa najvećeg potencijala u kategoriji do 66kg. Ipak protiv Jerremy Stephensa nije bilo toliko uverljiv kao u predhodnim mečevima, ali sa druge strane Stephens je opasan i tvrd borac koji je u samom vrhu kategorije. I pored toga Zabit je pobedio u tom meču i prešao još jednu prepreku.

U Bostonu će ga čekati domaći borac Calvin Kattar, momak koji je tražio da radi na ovom eventu čim je postalo zvanično da će UFC doći u Boston. Kattar ima skor 20-3 (UFC 4-1), veoma agresivan borac koji poseduje vrhunski boks. Mnogi smatraju da baš on može da napravi veliki problem Dagestancu. Na UFC rang listi u pero lakoj kategoriji, Kattar se nalazi na 11. poziciji a Magomedsharipov na 05. poziciji.

Main event na ovog eventu predvodiće Chris Viedman i Dominick Reyes!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime