Bojan Veličković stigao na „Fight Island“ i čeka svoju šansu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prvi Srpski UFC borac Bojan Veličković nalazi se na Fight Islandu gde UFC održava svoje događaje.

Bojan Veličković

Veličković je stigao u Abu Dhabi u pratnji svog tima i klubskog kolege koji nastupa na drugom po redu januarskom UFC događaju. U pitanju je „kapiten“ Elevation tima Neil Magny koji će se boriti protiv Michael Chiese u glavnoj borbi večeri 20.01.

Bojan Veličković će biti u uglu Magnyu, ali postoji i mogućnost da možda i vidimo Veličkovića u UFC oktagonu. „Veli“ je u razgovoru sa nama oktrio da je spreman, da je u treningu i da čeka svoju priliku u koliko neko od aktera naredna tri događaja otkaže nastup (korona, povreda …) spreman je da uskoči kao zamena. Kao što znamo mnogo borbi je otkazano u poslednje vreme u samom „fight weeku“ pa nije nemoguće da Veličkovića ponovo vidimo u UFC oktagonu, pogotovo zbog činjenice da je „Srpski Čelik“ spreman da se bori i u srednjoj (84kg) i u velter (77kg) kategoriji, a na sve to iza sebe ima niz od dve pobede i trenutno je na „Fight Islandu“.

Držimo palčeve Bojanu i nadamo se da u slučaju potencijalnog otkaza borbe, on bude prva opcija i ponovo uđe u UFC oktagon.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime