Opačić dobio novog protivnika! Krajem meseca novi meč u One Championshipu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Srpski kikbokser teške kategorije Rade Opačić, koji je imao fantastičan debi u One Championshipu u decembru, krajem januara će ponovo ući u oktagon!

Rade Opačić nokautirao Errol Zimmermana, FOTO: MMA Fighting

Rade je spektakularnim nokautom pobedio legendarnog Errol Zimmermana a samo mesec dana kasnije imaće novi ispit u jednoj od najboljih svetskih organizacija. Rade je danas objavio na svom Instagram profilu da ga 22. januara očekuje novi meč u One FC protiv iskusnog Patrick Schmida. Popularni „Big Swiss“ dolazi iz Švajcarske, ima iskustva u k-1 i muay thai disciplinama. Radi se o čvrstom borcu sa jakim udarcima, koji će debitovai u One Championship promociji.

Rade je kao što smo rekli debitovao na najbolji mogući način, fantastičnim nokautom nad Errol Zimmermanom. Brže nego što je bilo ko očekivao je stigla nova prilika za Radeta i KBK Sinđelić da se opet predstave svetskoj publici, nadamo se isto kao i u prošloj borbi.

Novi izazov 22og januara ! Posle malo više od mesec dana opet u One Championship oktagonu !! Protivnik iz Švajcarske, takođe dosta iskusniji od mene ali to mi daje samo motiv više !!
Pripreme polako privodimo kraju, posle kratke pauze od prošlog meča odma sam nastavio sa jakim treninzima tako da se osećam odlično !! Vidimo se sledeći petak kroz žicu kaveza!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rade Opacic (@radeopacic)

Intervju sa Radetom nakon debija u One Championshipu možete pogledati u vidu ispod. Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u borilačkom svetu!

YouTube player

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime