Abdelaziz upozorio Conora: „Ako hoćeš da budeš izazivač u lakoj, ne možeš da se boriš u velteru!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najpoznatiji svetski MMA menadžer Ali Abdelaziz oštro je kritikovao poteze prveshodno Conora McGregora ali i Dustina Poiriera koji su jako blizu ugovoraranja njihog revanša. Prema poslednjim informacijama ovaj meč bi mogao da bude glavna borba 23. januara na UFC 256.

Ali Abdelaziz i Conor McGregor

Abdelaziz smatra da ako McGregor i Poirier odrade borbu u velter kategoriji (do 77kg) ne sme da se računa i ima uticaj na laku kategoriju (do 70kg) gde se između ostalih bore i njehovi borci Khabib Nurmagomedov, Justin Gaethje, Islam Makhachev i Beneil Dariush, čak je i garantovao da im to neće dozvoliti:

Da bi postao prvi izazivač u lakoj kategoriji, prvo moraš da zadovoljiš težinu, a ne da se boriš u velter kategoriji. To ne bi bilo pošteno prema momcima poput Tonyja, Hookera, Makhacheva, Beneila, oni se stalno bore na 70 kilograma. Ako se Conor i Dustin budu borili u velteru, garantujem vam da to neće biti borba za izazivača. Neko drugi će dobiti priliku“

Od osvajanja titule prvala lake kategorije još davne 2016 godine i pobede nad Eddie Alvarezom, Conor McGregor je radio meč na 70 kilograma samo protiv Khabiba Nurmagomedova gde je izgubio titulu UFC šampiona. Ako je verovati glasnima McGregor i Poirier su planirali da borbu rade u velter kategoriji a da ona utiče na ranking lake kategorije. Ali Abdelaziz želi da tome stane na put i da McGregor i Poirier ispoštuju svoje obaveze prema kategoriji, u suprotnom niko od njegovih boraca neće prihvatiti meč sa spomenutom dvojicom. Kao i uvek konfuzija i neizvesnost u lakoj kategoriji, pogotovo kada je „The Notorious“ u priči.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime