FANTASTIČNA najava za UFC 254 i priča o Khabibu i njegovom ocu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ekipa BT Sporta je napravila fantastičnu najavu za UFC 254. U pitanju je animirana i dirljiva priča u UFC šampionu lake kategorije Khabibu Nurmagomedovu i njegovom pokojnom ocu Abdulmanapu Nurmagomedovu.

Foto: Screenshot

Priča govori o početku Khabiba i podršci njegovog oca i trenera koji mu je kako je sam govorio bio najveći uzor u životu. Na žalost Abdulmanap Nurmagomedov je preminuo 03. jula u Moskvi usled srčanih problema. Abdulmanap je napravio od svog sina pravog šampiona, a animirani film govori o njihovom početku karijere, do ulaska u UFC, preko problema sa vizom koju nije mogao da dobije Abdulmanap pa sve du njegovog prvog prisustva Khabibovom meču u UFC i odbrane titule šampiona.

Ovo će biti i prvi meč za Khabiba od kako je njegov otac preminuo. Ispred sebe ima opasnog protivnika u vidu Justina Gaethjea. Danas smo zvanično ušli u fight week za UFC 254 koji se održava 24. septembra u noći između subote na nedelju. Preporučujemo svima da pogledaju ovaj animirani film o Khabibu i Abdulmanapu Nurmagomedov.

YouTube player

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime