Aleksa Čamur: „Dobre stvari dolaze u 2021. godini!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Srpski UFC borac Aleksa Čamur imao je solidnu 2020. godinu. Debitovao je početkom godine pobedom u UFC organizaciji, ali je u septembru došao i prvi poraz u profesionalnoj karijeri.

Aleksa Čamur

Aleksa je pobedio Justin Ledeta na svom debiju jednoglasnom sudijskokm odlukom i ušao na velika vrata u UFC. Krajem septembra na žalost dolazi i prvi poraz, gde je od Čamura bio bolji William Knight. I ako nije pobedio Aleksa je pokazao da ima veliko srce i da ide do kraja i da ako neko želi da ga pobedi „mora da ga ubije“.

Sparing partner UFC šampiona Stipe Miočića oglasio se na svom Instagram nalogu sa porukom da dolaze dobre stvari ove godine:

Dobre stvari dolaze u 2021. godini. Budite u toku.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksa Camur (@aleksa_camur)

Čamur je zagolicao maštu MMA fanovima iz regiona, po ovoj objavi možemo zaključiti da čemo ga uskoro gledati u oktagonu. Bilo bi lepo videti ga zajedno na eventu sa njegovim mentorom Stipom Miočićem, a UFC šampion bi trebao da se bori u aprilu ili maju, kako kruže glasine. Za one koji nisu upućeni, Aleksa Čamur je momak srpskog porekla koji živi i trenira u Americi. U koliko želite da poslušate intervju sa Aleksom i malo bolje ga upoznate pogledajte njegov intervju za TRIANGLE TV.

YouTube player

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime