Aleksandar Joker Ilić odlazi u UFD Gym

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Aleksandar Ilić je odavno počeo pripreme za svoj drugi nastup na KSW-u. Pripreme je započeo u Beogradu u Ahilej Borilačkoj Akademiji, dok će drugi deo odraditi u najboljem evropskom MMA klubu UFD Gym u Dizeldorfu.

Joker će u Dizeldorf odputovati sutra, a tamo bi trebao da bude 4 nedelje, dok će poslednje 3 nedelje provesti u Beogradu sa svojim timom. U UFD Gymu će na raspolaganju imati veliki broj sparing partnera, a samo neki od njih su: Roberto Soldić, Abus Magomedov, Martin i David Zawada. Sigurno će mu dobro doći odlazak u Dizeldorf.

Još uvek čekamo Jokerovog protivnika to bi trebalo da se objavi u narednih nekoliko dana. U koliko uspe da dođe do druge pobede za redom u KSW, sigurno ulazi u uži krug ljudi koje KSW planira da napadnu titulu u srednjoj kategoriji.

KSW dolazi na Balkan 09.11 u Zagrebačku Arenu. 51 po redu event predvodiće regionalni borci. Za sada od boraca iz regiona nastup su potvrdili: Aleksandar Ilić, Vaso Bakočević, Savo Lazić, Antun Račić, Filip Pejić, Aleksandar Rakas, Miloš Janičić i Erko Jun.

Prisetimo se nokauta protiv Damiana Janikowskog, sa kojim je Ilić debitovao u KSW-u!

YouTube player

Pred nama je pravi spektakl koji ne sme da se propusti!

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime