Čedo Pantić danas ima najteži meč u karijeri

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najboljih kik boksera u regionu Čedu TDI Pantić danas ima meč u Slovačkoj protiv domaćeg borca Milana Palesa. Ovo mu je najveći ispit u karijeri do sada, Milan Pales je ozbiljno ime u evropskom kik boksu, 2. novembra napada Efnusion titulu. Čedo je ovo prihvatio 20 dana pred meč, kako kaže potencijalna pobeda nad ovakvim protivnikom bi ga dosta podigla.  U intervjuu Čedo nam je rekao:

Radim meč protiv Milana Palesa, svi znaju kako je to ozbiljan borac u svijetu kik boksa. Dobio sam poziv od Miše Bačulova i odma sam to prihvatio, jer me ta pobeda mnogo podiže. Spreman sam, ja se cele godine spremam. Ovo leto sam koristio za spustanje i ponovno dizanje forme, tako da sam spreman sutra! Prihvatio sam meč dvadesetak dana pre. Mislim da Pales misli da sam mu ja samo test koji sledi za njega 2. novembra, kada napada Enfusion svetsku titulu.

Upitali smo Čeda kako se oporavio i kako sada vidi svoj poslednji meč na Megdanu, gde je sudijskom odlukom izgubio od rusa Ramazana Razakova i da li ćemo gledati revanš ove borbe.

Ceo region bi voleo videti taj revanš, ja ne želim da radim drugi meč na Megdanu. Nek mi dovedu njega ako taj miš sme! 20 autobusa će doći iz Republike Srpske u Arenu, to obećavam. Mislim da kao šampion nisam trebao izgubiti pojas, to sam lično shvatio. Ali mislim da sam narastao iz ovoga jer se iz svega uči.

Kik boks klub Hektor i Peđa Stanković pokreću u novembru svoju promociju, na kojoj će nastupati dosta dobrih kik boksera.

Hektor Fight Night će biti spektakl i nadam se revija koja će se svake godine organizovati, kao što planiramo. To će biti događaj na koji će cela Republika Srpska doći i podržati ga, 8. novembra  u Banja Luka SD Borik. Na fight cardu će se naći dosta naših momaka koji nisu imali puno šanse do sada da se pokažu. Damjan Savanović, Stefan Cajić, Srđan Šućur naravno Denis Marjanović i ja kao glavne borbe.

Čedi želimo danas puno sreće i nadamo se pobedi u Slovačkoj!

 

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

  1. Ne piše se, i ne kaže se „Čeda“, nego „Čedu“… 🤦🏽‍♂️

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime