Aleksandar „Joker“ Ilić prozvao nekoliko boraca za KSW u Puli!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Aleksandar „Joker“ Ilić rešio je da „uzme stvar u svoje ruke“ i pronađe potencijalnog protivnika za KSW 63 koji nas očekuje 4. septembra u Puli.

Aleksandar „Joker“ Ilić

Član rostera KSW srednje kategorije je danas na svom Instagram profilu uputio „prozivke“ čak četvorici boraca. Ilić bi voleo da ukrsti rukavice sa Tomasz Jakubiecom, Tomasz Drwalom, Damianom Janikowskim i Patrik Kinclom:

„joker je spreman da uputi teške i snažne udarce. Tomasz Jakubiec da li mogu da rezervišem tvoju free covid guzicu za 4. septembar? ili opet imaš neki izgovor“

Prvog je spomenuo svog „nesuđenog“ protivnika na KSW 60, Tomasza Jakubieca koji je otkazao nastup Jokeru nakon čega je upao Adrian Dudek kao zamena. Nije se tu Ilić zaustavio, već je uputio protivke još trojici boraca:

„Možda tomasz drwal želi borbu ili damian janikowski koji me je blokirao na instagramu. ili momak koji se naziva oštrim kikbokserom (patrik kincl)?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar „Joker“ Ilić 🤡 (@ilkemma)

Videćemo ko će se „odazvati pozivu“ koji je uputio Ilić. „Joker“ je za sada siguran kada je u pitanju KSW u Puli. Najrealnija opcija je duel sa Jakubiecom koji je kao što smo rekli, otkazao već jednom Poljski borac, ali takođe ne treba ni otpisati ni potencijalni revanš sa Damianom Janikowskim koji je moguć u slučaju dobre ponude KSW-a.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

 Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju! 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime