NEUNŠTIVI REEM: Alistair Overeem potpisao za Glory!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Živa legenda borilačkog sporta Alistair Overeem ne pomišlja da stane! Veteran je danas potpisao ugovor sa novom promocijom.

Alistair Overeem, FOTO: MMA Junkie

Nakon što je UFC odlučio da iskusnom Holanđaninu ne produži ugovor, nije se dugo čekalo na novog poslodavca. 41 godišnji Alistair je potpisao ugovor na više borbi sa najjačom kikboks promocijom „Glory Kickboxing“. Još uvek nisu poznati detalji ugovora, protivnik ni datum ali je objavljeno da je ugovor na više borbi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Teška kategorija Glory-a je izuzetno zanimljiva tu su Rico Verhoeven, Badr Hari, Benjamin Adegbuyi, Antonio Plazibat, Jamal Ben Saddik i Levi Rigters. Nekako je „najrealnije“ i možda marketingški najisplativija „trilogija“ sa Badr Harijem. Povodom ove vesti, oglasio se i prvi čovek Glory promocije Pierrea Anduranda:

„Izuzetno smo uzbuđeni što je Alistair Overeem pristupio Gloryu. Alistair je jedan od najsvestranijih i najcenjenijih teškaša svih vremena. Ovo danas je istorijski dan za ovaj sporta, ali i jedan od najvažnijih za fanove Gloryja. očekuju nas borbe koje svi žele da vide“

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem borilačkom sadržaju svakodnevno!

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime