Aleksandar Rakić poručio poluteškoj kategoriji: „Dolazim po sve vas!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najbolji srpski i četvrtoplasirani borac sveta Aleksandar Rakić ima ispred sebe odličnu 2020. godinu. Kao što znamo Rakić je u toku ove godine odradio jedan meč i pobedio bivšeg izazivača za titulu Anthony Smitha i napravio istorijski rezultat ulaskom u TOP 5 najboljih boraca na svetu!

Aleksandar Rakić

Situacija u poluteškoj kategoriji je neizvesna sama po sebi a sada se u trci za titulu po pojedinim medijima pojavio i šampion srednje kategorije Israel Adesanya. Gotovo da smo svi već „uparili“ Aleksandra Rakića sa Dominick Reyesom koji je izgubio od Blachowicza borbu za titulu. Čak ga je i „Raketa“ prozvao posle pobede nad Smithom. Sada se pojavila priča da je UFC jako blizu ugovaranja borbe između Reyesa i Jiri Prochazke koji je trenutno peti borac kategorije. Prochazka je zabeležio samo jedan meč u UFC nakon dolazka iz Rizina gde je pobedio Volkana Oezdemira. Zaista čudna odluka UFC-a da upari sa Reyesom češkog borca, pre Aleksandra Rakića.

TOP 5 poluteška kategorija

Dolazim po sve vas ! #andnew , objavio je Aleksandar Rakić na svom profilu

Rakić je svestan situacije u kategoriji, njegov cilj je kao što svi znamo šampionski pojas, tako da ko god bude stao ispred njega biće samo jedan stepenik ka cilju! Očekuje nas izuzetno zanimljiv period kako u poluteškoj kategoriji tako u celoj UFC organizaciji. 2021. godina obećava!

Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Protiv koga bi voleli da gledate Rakića naredni meč?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime