Covintgon besan zbog „krađe“ na izborima u Americi: „Ovakve prevare ne prolaze danas!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Colby Covington je poznat kao jedan od najvećih obožavaoca i dalje aktuelnog predsednika Amerike Donalda Trampa. Predsednički izbori u Americi se bliže kraju, a sve je izvesnije da će pobedu odneti Joe Biden. Pristalice Donalda Trampa i dobar deo populacije ima teoriju o „krađi“ izbora, a jedan od njih je i Covington koji je po prilično burno reagovao.

Colby Covington i Donald Trump

Najviše prašine podigao je krajni rezultati u saveznoj državi Mičigen, gde je Tramp imao apsolutnu prednost da bi Bajden „preko noći“ dobio preko 100 hiljada glasova, a Tramp čak ni jedan glas:

Više od 130 hiljada glasova magijom je otišlo kineskom Jou dok smo svi spavali, dok je predsednik SAD-a dobio nula. Ovakva prevara bi upalila pre 30 godina, ali ne danas! Patriote, nastavite da se borite“ glasila je objava Colby Covingtona.

Colby Covington je prvi UFC borac kojeg je predsednik Amerike primio u Belu kuću. Svi znamo da je Covington veliki obožavatelj čak i prijatelj Donalda Trampa. U svom poslednjem nastupu nakon pobede nad Tyron Woodleyem u toku intervjua koji je radio za ESPN, pozvao ga je Donald Tramp lično kako bi mu čestitao na pobedi. Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

YouTube player

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime