Alen Amedovski nastupa na UFC 264 koji predvode McGregor i Poirier!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Makedonski UFC borac Alen Amedovski imaće priliku da svoj treći nastup u najboljoj svetskoj organizaciji odradi na velikom UFC 264.

Alen Amedovski

Alen Amedovski (8-2) se vraća u oktagon 10. jula na UFC 264 koji se održava u Las Vegasu. Amedovski je stigao u UFC iz Bellatora, ali je u 2 nastupa u UFC doživeo 2 poraza. U svom prvom nastupu gde je upao kao short notice, izgubio je od Krzysztof Jotka sudijskom odlukom. U drugom nastupu nije imao sreće i na samom startu borbe nokautiran je od strane John Phillipsa za samo 14 sekundi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Makedonskog borca u oktagonu 10. jula će čekati Kinez, Hu Yaozong (3-2). Mladi borac iz Kine je došao u UFC nakon samo 3 pobede. Yaozong je u najboljoj svetskoj organizaciji zabeležio dva poraza (isto kao i Alen), pa je pobeda prekopotrebna i jednom i drugom borcu. Obojica boraca su poznati kao odlični bokseri i nokauteri tako da borba sigurno neće biti dosadna.

Alenu želimo puno sreće i nadamo se da će se vratiti u formu koja ga je krasila dok je bio član Bellator organizacije! Srećno.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime