UFC upario dvojicu najatraktivnijih boraca perolake kategorije!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC je upario dvojicu najatraktivnijih boraca perolake kategorije. Publika će sigurno uživati 17. jula u ovoj borbi.

Max Holloway i Yair Rodriguez, FOTO: MMA Junkie

Prema pisanju Brett Okamota, UFC je ugovorio borbu između Max Hollowaya i Yair Rodrigueza. Ova borba će biti na 5 rundi i predvodiće UFC Fight Night koji se održava 17. jula. Kako prenosi ugledni novinar, ovaj meč je usmeno dogovoren, čeka se samo potpisivanje ugovora i zvanična potvrda od strane UFC-a.

Max Holloway (22-6, 18-6 UFC) iza sebe ima impresivnu pobedu nad Calvin Kattarom. Mnogi su se začudili, zašto je prihvatio ovu borbu protiv nezgodnog Rodrigeza kada je trebao da bude sledeći izazivač za titulu. Pobedom nad opasnim meksikancem, Holloway će zasigurno kupiti sebi kartu za borbu za titulu i suočiti se sa pobednikom duela Volkanovski vs Ortega.

Max Holloway

Yair Rodriguez (13-2, 8-1 UFC) je jedan od najtalentovanijih boraca u UFC i mnogo se očekuje od ovog momka od kako je došao u organizaciju. Iza sebe ima suspenziju od 6 meseci koju je zadobi nakon pobede nad Jerremy Stephensom. Rodriguez nije evidentirao svoju lokaciju kao što zahteva USADA, pa je zbog toga bio kažnjen. Izuzetno opasan i atraktivan borac koji uvek pruži pravi rat.

Yair Rodriguez, FOTO: MMA Junkie

Uparivanje Hollowaya i Rodrigueza je pravi pogodak za publiku. Dvojica atraktivnih, potkovanih udarača koji uvek ostave srce u oktagonu. Biće zanimljivo gledati ih.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime