Andrey Koreshkov: Biću prvi kandidat za titulu posle pobede nad Larkinom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Nekadašnji Bellatorov šampion Andrey Koreshkov (22-3) sutra ima jako važan meč. Sastaće se sa bivšim UFC izazivačem Lorenzom Larkinom (20-7). Njih dvojica će predvoditi Bellator 229 koji će se se održati u Temeculi u Kaliforniji.

Foto: mmajunkie.com

Njih dvojica su trebali da se bore još na Bellatoru 219 u meču večeri, ali Larkin je doživeo povredu i morao se povući iz meča, a umesto njega ušao je Mike Jasper. Kokreshkov je jednoglasnom odlukom sudija pobedio Jaspera, a kako sam kaže bio je zadovoljan svojom izvedbom. Kako je izjavio, srećan je što će se ova borba protiv Larkina konačno dogoditi posle dužeg vremena.

Veoma mi je drago što će se ova borba konačno dogoditi, jer mislim da je ova borba veoma važna za mene. Ako pobedim Larkina, mislim da ću biti prvi kandidat za titulu.

I ako je od svog dolazka u Bellator, bivši UFC borac Lorenz Larkin ostvario polovičan učinak ( 2 pobede i 2 poraza), ruski borac shvata Larkina kao ozbiljnog i opasnog protivnika, ali samouveren je i siguran je da će uspeti da dođe do pobede.

Vidim ga kao vrlo ozbiljnog i opasnog protivnika. Jako je dobar napadač sa odličnom odbranom od rušenja. Fizički je jak, brz i eksplozivan, pored toga ima puno iskustva. Sve to ga čini vrlo opasnim, ali svako ima slabe tačke. Rekao je Koreshkov

Na Bellatoru 232 26. oktobra sastaće se Douglas Lima (21-5-1) i aktuelni šampion Rory MacDonald (31-7) u borbi za šampionski pojas u velter kategoriji. Ovo je njihov drugi meč, u prvom je pobedio MacDonald, ali ruski borac misli da če ovoga puta Lima biti bolji od MacDonalda:

Nije mi bitno ko će pobediti u borbi između Lime i MacDonalnda. Moj cilj je biti prvi i povratiti titulu. Moram se osvetiti Limi. Mislim da će Lima pobediti u ovoj borbi, mislim da će završiti Rorya.

Foto: mmajunkie.com

 

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime