Bisping izvadio oko u emisiji! Ovakav sam se borio (VIDEO)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Penzionisani britanski borac i član UFC Kuće slavnih Michael Bisping, izvadio je veštačko oko u sred svog podcasta ‘Believe You Me’.

Foto: screenshot

Mnogi su se pitali zašto je Bisping nosio naočare za sunce tokom raznih emisija, press konferencija i javnih nastupa. Michael Bisping je posle borbe protiv Victora Belforta 2013. godine oboleo od strabismusa. Sa ovom bolešću jako je teško dobiti dozvolu atletskih komisija i proći lekarske preglede za borbu, ali britanac je uspeo da zavara komisiju i nastupa u ovakvom stanju.

Nošenje naočara za sunce u zatvorenom prostoru smatram proseravanjem, ali moje oko je u takvom stanju da pokušavam ljudima odvući pažnju i da ne gledaju u njega. To je jedan od razloga zbog kog sam nosio naočare u zatvorenom prostoru, a drugi je da bi prošao komisiju. Nosio sam ih da bi se sakrio od komisije, nego ljudi pogledajte ovo !

Bisping se u ovakvom stanju borio čak 7 godina. Za to vreme uspeo je da osvoji titulu UFC šampiona u srednjoj kategoriji, koju je uspeo jednom da odbrani. Posle uspešne UFC karijere, našao se u Kući slavnih UFC-a i zauzeo mesto komentatora i analitičara u UFC-u.

Ovakav ratnik e više ne rađa!

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime