Anthony Pettis se vraća u laku kategoriju. Bori se na eventu gde se očekuje Conor McGregor

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši šampion u lakoj kategoriji Anthony Showtime Pettis vratiće se u svoju matičnu kategoriju posle kraće avanture u velteru. Imao je idealan početak karijere u velteru, kada je šokirao svet i pobedio bivšeg izazivača Stephena Wonderboy Thompsona. Posle te borbe dolazi bora sa Nate Diazom koju je Pettis izgubio. U toj borbi je moglo da se vidi da ipak Pettis sa svojom konstrukcijom ne pripada velter kategoriji i da je premali za nju.

Foto: mmajunkie.com

Anthony Pettis (22-9) je ugovorio borbu za prvi UFC event u 2020 godini. Njegov protivnik na UFC 246 biće Brazilac Diego Ferreira (16-2). Ferreira je u nizu od 5 pobeda, a ona najvažnija mu je bila u poslednjem nastupu na UFC 242 kada je pobedio Mairbek Taisumova koji je bio po priličan favorit u tom meču.

Ova borba je ugovorena za UFC 246 koji će se održati  u Las Vegasu, a kako se pisalo predhodnih nedelja na tom eventu bi trebao i da se bori i Conor McGregor. Irac je najavio svoj povratnički meč upravu za ovaj event, samo je još ostalo pitanje da li će mu protivnik biti Donald Cerrone ili Justin Gaethje.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime