Priča bez srećnog kraja: Pronađeni ostaci tela za koje se sumnja da su od ćerke UFC borca

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Na žalost ova priča nema srećan kraj. U medijima se pojavila informacija kako su pronađeni ostaci tela, za koje se sumnja da priparaju Aniah Blachard ćerki UFC teškaša Walt Harrisa.

Foto: themaclife.com

Mogu potvrditi kako su ostaci ljudskog tela pronađeni i verujemo da pripadaju Aniah Blachard. Aniah je poslednji put viđena 24.oktobra nakon čeka je pokrenuta potraga za njom i rezultirana je hapšenjem određenih osoba. Tokom istrage o nestanku Aniah Blachard,  policija je došla do informacije o potencijalnoj lokaciji tela 25 novembra oko 10:45 ujutro, a policija i specijalne jedinice krenuli su na to područije kako bi izvršili uviđaj. Nakon potere koja je trajala nekoliko sati, našli su na ostatke ljudskog tela. Istraga je nastavljena a uskoro bi trebalo da bude i potvrđen identitet osobe kao i put kojim je žrtva završila na ovoj lokaciji. Dodatna istraha će nam dokazati da li je u pitanju Aniah Blachard. Stoji u saopštenju.

Policija je pre ovoga uhapsila dve osobe a jutros su priveli i trećuosobu za koju se sumnja da je učestvovala u ovom užasnom delu. Prvi je priveden 30-godišnji Ibraheem Yazeed, čovek koji je ranije bio optužen za nekoliko dela. On je posljednji viđen u istoj prodavnici gde je viđena i Blachard, a pojavio se i svedok koji je video kako upravo on Blachard odvodi u automobil nasilno. Njen automobil kasnije je pronađen u blizini jednog motela, a u njemu su bili krvavi tragovi koji su navodili na to kako je reč o  teškom zločinu. Proteklog vikenda je priveden i Antwon “Squirmy” Fisher, za kojeg se veruje kako je pružio pomoć Yazeedu pri skrivanju dokaza te da je istog odbacio na dalju lokaciju.

Policija je uhapsila još jednog čoveka danas, a radi se o Davidu Johnsonu Jr., još uviek nije poznato pod kojom optužnicom. Prva dvojica optuženi su za otmicu prvog stepena.

 

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime