Anthony Smith daje veće šanse za pobedu Blachowiczu nego Rakiću!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Četvrtorangirani borac poluteške kategorije i bivši izazivač za titulu Anthony Smith prokomentarisao je duel između našeg Aleksandra Rakića i Jana Blachowicza.

Aleksandar Rakić i Anthony Smith

Kao što znamo Rakić i Blachowicz predvode UFC Fight Night 26. marta nakon kojeg ćemo dobiti sledećeg izazivača za titulu. Aleksandar Rakić je upravo poslednji borac koji je porazio Anthony Smitha pa ga američki borac „odlično“ poznaje. U razgovoru sa Michael Bispingom, Smith je prokomentarisao duel Rakića i Blachowicza, gde veće šanse daje Poljaku:

“Jan Blachowicz se jako dobro nosi sa borcima koji udaraju jake kikove. Ako pogledate neke njegove ranije borbe, on ne prima puno kikova. Odlično je reagovao na kikove od Israela Adesanye, a bio je odličan i protiv svih boraca pre toga. Rakić je borac koji stvarno jako udara kikove, nije neki bokser. Tako su i krenuli moji problemi sa njim. Uništio me je sa dva snažna kika, a moj list je bio kao tostiran nakon toga. Mislim da neće biti tako uspešan ako bude pokušavao da pobedi sa kikovima, a on ne voli da se nalazi na distanci za boks.“

Smith smatra kako Blachowicz ima više elemenata za pobedu od Rakića u ovom duelu:

“Blachowicz je tip koji prav pritisak i kreće se prema napred i voli da je na distanci za boks. Mislim da se dobro nosi sa kikovima. Verujem da je i bolji rvač. Ukratko, mislim da je tehnički bolji i ima više načina da pobedi. Ali ne smete da zanemarite snagu i neverovatan atleticizam koji Rakić poseduje. Takođe, taj momak ima neverovatno samopouzdanje, teško ga je uzdrmati.“

Da li je Smith stvarno misli ovako ili je ova izjava iz revolta prema Rakiću (kojeg proziva već duže vreme) saznaćemo uskoro. Svakako nas očekuje zanimljiv duel koji je definitivno najveći meč u istoriji srpskog MMA sporta.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime