Chandler stao u odbranu kompanije: „Borci nisu svesni koliko je UFC bolji od ostalih promocija!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši Bellator šampion, a sada petorangirani borac lake kategorije Michael Chandler stao je u odbranu UFC kompanije.

Michel Chandler

Pre nekoliko dana Mark Hunt je imao izlaganja gde je izneo javno nezadovoljstvo prema UFC organizaciji za koju je izjavio da UFC ne vodi računa o borcima, o njihovom zdravlju i još mnogo toga. Međutim, Chandler koji je nastupio u nekoliko organizacija je to demantovao i izjavio kako je UFC mnogo bolji od svih organizacija u tom pogledu:

„Likovi poput Diaza, Conora i Ngannnoua ne kapiraju koliko je UFC velika i dobra promocija. Za većinu njih, UFC je jedino šta oni  znaju. Conor zna samo za UFC, Francis i Nate Diaz takođe. Oni nisu svesni koliko je UFC bolji od bilo koje druge organizacije. Koliko je tretman boraca bolji, počevši od brige za zdravlje boraca pa sve do ostalih poslovnih stvari. Ja sam dugo bio van UFC-a, a dolaskom u UFC, imao sam luksuz shvaćanja razlike između ostalih promocija i samog UFC-a.“

Ovime je bivši Bellator šampion i velika zvezda Bellatora aludirao na to koliko je UFC ozbiljniji od njegovog prošlog poslodavca, ali i ostalih promocija. Ipak i ako je UFC sinonim za MMA, ni tamo „ne cvetaju ruže“ kod „manjih“ boraca, pa su jako često nezadovoljni plaćanjem. Bilo kako bilo, MMA je mlad sport i sigurno da ima mesta za napredak, kako kod boraca i trenera, tako i kod promocija.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime