Anthony Smith pretukao čoveka koji mu je upao u kuću: „Nisam znao da li ima oružje, bila je to najteža borba u mom životu!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši izazivač za titulu u poluteškoj kategoriji Anthony Smith doživeo je veliku neprijatnost juče. Vesti nam stižu iz Nebraske gde živi UFC borac.

Naime njemu je provalnik upao u porodičnu kuću u sred noći. Pre nego što je stigla policija, Smith je uspeo da savlada provalnika. U tom trenutku u kući pored UFC borca bile su tu i njegova supruga, tri ćerke i tašta. Smith je uspeo da odbrani svoju porodicu i savlada provalnika, a kako sam kaže to mu je bila jedna od najtežih borbi jer nije znao da li razbojnik ima oružje kod sebe i kako kaže i ako je znato manji od njega, borio se i primio je svaki udarac od UFC borca.

Nisam znao da li ima oružje kod sebe. Obično ljudi ne provale u vašu kuću u sred noći iz nekog dobrog razloga. Očekivao sam pucanj ili da će da me ubode nožem. Shvatio sam da imam samo 2 minuta dok se ne dogodi nešto loše.

Anthony Smith kaže da mu je jedini cilj u ovoj situaciji bio da zaštiti svoju porodicu.

Ni jedan normalan čovek se ne može boriti sa ovim. Primio je svaki udarac, svako koleno, svaki lakat sa kojim sam ga udario. Nakon svih tih udaraca nastavio je da se tuče sa mnom kao da ga nisam ni dodirnuo.

Verujte mi da ne lažem kada kažem da mi je ovo bila jedna od najtežih borbi u životu. Ušao sam u ovu borbu spreman da umrem. Niko pametan ne provali u kuću u sred noći nenaoružan.

Na svu sreću situacija je rešena, policija je ubrzo došla i privela provalnika. Niko od Smitove porodice na sreću nije povređen. Verujem da ovaj provalnik više nikad neće pomisliti da provali u nečiju kuću.

Anthony Smith se vraća posle duže pauze u oktagon, ako sve bude kako treba, sastaće se 25. aprila sa Glover Teixeirom.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime