DC želi svoju poslednju borbu protiv Miočića bez publike: „Bolje i to nego u penziju bez borbe!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Daniel Cormier je u razgovoru za MMA Junkie Radio prokomentarisao odluku UFC-a da održi naredne događaje bez prisustva publike, ali kako kaže i on je spreman odraditi borbu pred praznim tribinama i to protiv Stipe Miočića:

Foto: MMA Fighting

„Volim publiku, volim tu eksploziju koju donose i koja se dogodila kad sam nokautirao Stipu u Las Vegasu. Imao sam sjajan život, karijeru i velike trenutke, ali  samo želim još jedan taj trenutak. Bitni smo Stipe Miočić i ja, sve drugo mi pada u drugi plan. Želeo bih da još jednom imam priliku nastupiti pred publikom i osetiti opet sve navedeno,ali najvažnije mi je još jednom osetiti borbu“.

DC je svoju priču uporedio sa legendom NBA lige Vincom Carterom koji je takođe ove godine igrao svoju poslednju sezonu u NBA ligi, ali zbog cele situacije sa Korona virusom, legenda je završila karijeru pre vremena. Comier ne želi da se i njemu dogodi tako nešto:

„Vince je 20 godina igrao NBA i svaka preostala utakmica u gostima bila bi mu poslednja pred tom publikom. NBA regularna sezona je veroatno gotova, a njegova ekipa neće biti u doigravanju. On je tako ostao bez svoje poslednje prilike da se pokaže. On je već možda otpucao svoju poslednju loptu u karijeri, pogodio svoj poslednji šut. Gledao sam tu utakmicu, publika se podigla na noge i pozdravila ga. Otišao je na pravi način. Ali, da ga pitate da li bi radije odigrao utakmice do kraja sezone bez publike ili ih uopše ne igrao, mislim da bi odabrao ovo prvo. Tako i ja želim tu svoju posljednju borbu. Radije bez publike nego da moram čekati dugo vremena dok se sve normalizira. Zbog toga sam uzbuđen čuti da se UFC vraća.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime