Ariel Helwani: „Rakić je dobar i opasan borac, pobedio je Oezdemira!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najboljih i najpoznatijih novinara u MMA svetu Ariel Helwani imao je zanimljivu izjavu tokom intervjua sa Anthony Smithom kojeg očekuje borba protiv Aleksandra Rakića. Upravo ta izjava se odnosila na poslednji meč Aleksandra Rakića, koji je po odluci sudija „izgubio“ meč od Volkana Oezdemira i ako veliki deo MMA populacija smatra da je Rakić pobednik tog meča i da sudije nisu smele da podignu ruku Oezdemira:

Mislim da je Rakić jako dobar i opasan borac. Po meni je on pobedio svoj poslednji meč protiv Volkana Oezdemira. Da su sudije bodovale meč kako je trebalo da se boduje, imao bi niz od 13 pobeda za redom.

Najbolji pokazatelj da je taj meč trebao da pripadne Aleksandru Rakiću je upravo izbor protivnika. Volkan Oezdemir je dobio nerangiranog borca, dok Aleksandra Rakića očekuje duel sa 5. borcem poluteške kategorije, Anthony Smithom za 8 dana. Aleksandar Rakić bi u slučaju pobede verovatno ušao u TOP 5 i bio korak blizi titulu, pogotovo sada kada uzmemo u obzir da je Jon Jones ostavio voj šampionski pojas za koji će se boriti Blachowicz i Reyes, vrlo moguće da je pobednik duela Rakić vs Smith mogao da bude u konkurenciji za sledećeg izazivača.

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime