SUDAR TOP 5 TEŠKAŠA: Derrick Lewis protiv Curtis Blaydesa!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC nastavlja seriju fantastičnih mečeva i za sve fanove sprema još jedan veliki meč. Radi se o duelu dva TOP 5 teškaša Curtis Blaydes i Derrick Lewis, prenosi ESPN novinar Brett Okamoto.

Derrick Lewis i Curtis Blaydes

Datum ove borbe bi trebao da bude 28. novembar, prema saznanjima Okamota. Da je informacija proverena preneli su i najveći MMA portali kao što su MMA Junkie, MMA Fighting, BJPenn itd…

Curtis Blaydes je već nekoliko puta pozvao „Crnu zver“ na meč, ali ovaj nije imao preveliko interesovanje, da bi nakon pobede nad Oleynikom Lewis uzeo stvar u svoje ruke i zatražio meč sa Blaydesom:

Već sam se borio sa svima u TOP 10 osim sa Overeemom i Blaydesom, a tražio sam i meč s njima. Overeem me je odbio tri puta u mesec dana pre nego što se pojavila opcija sa Alekseijem Oleynikom. Tražio sam i Blaydesa, a ako mi on ne veruje, neka slobodno to proveri sa Mickom (Maynardom).

Oba borca su u dobroj formi i iza sebe imaju vezane pobede. Pobednik ovog meča bi mogao da bude jedan od sledećih izazivača za titulu, dok poraženi napušta TOP 5 klub.

ZAPRATITE TRIANGLE TV NA INSTAGRAMU ZA NAJVEĆI IZVOR INFORMACIJA IZ MMA SVETA!

Za koga navijate ?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime