ARMAGEDON: Brutalan nokaut Bosančića, rat Brkana i Todorovića! Pobede Bukvića, Vukovića, Jurakića.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Juče u Zagrebu je startovala druga sezona FNC „Armagedona“ sa četvrtfinalnim mečevima gde smo gledali mlade borce iz regiona.

BRUTALAN nokaut mladog Matije Bosančića

Publika kraj malih ekrana je imala prilike da uživa u odličnim borbaba koje su nam priredili talentovani borci. Definitivno potez večeri pripada mladom predstavniku Unity Fight Teama iz Vrbasa, dvadesetogodišnjem Matiji Bosančiću koji je za samo 23 sekundu BRUTALNO nokautirao 7 godina starijeg Tomislava Ceronju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Meč večeri bez ikakve sumnje odradili su Ilija Bran i Jovan Todorović. Borci su dali sve od sebe a na kraju posle velikog preokreta slavio je borac iz Hrvatske. Vrhunski meč. Đorđe Bukvić je šokirao domaćine i pobedio domaćeg borca Luku Vargovića jednoglasnom sudijskom odlukom nakon 2 runde totalne dominacije. Bukvić je izdominirao Vargovića u parteru što apsolutno niko nije učekivao. Poznato je da su momci iz Ban tima odlični rvači i parteraši, ali su Bukvić i njegov tim verovali da mogu da pobede i na kraju su to i dokazali. Đorđe je eliminisao ozbiljnog protivnika i poručio da su mi ambicije šampionske.

Bugarski borac Rusi Minev koji predstavlja Ahilej Borilačku Akademiju imao je dominantan nastup. Minev ima vrhunski poleđinu kada je u pitanju rvanje i amaterska MMA karijera, a to je pokazao i noćas protiv Italijana Piersanto Paderma koji nije imao apsolutno nikakve šanse protiv opasnog Mineva. Rašo Vuković je takođe ekspresno i dominantno slavio protiv Milisava Stanića nokautom u prvoj rundi.

Denis Jurakić je „šokirao“ sve i pobedio jednog od glavnih favorita za osvajanje kategorije do 66 kilograma Mateo Bolfana, gušenjem u 2. rundi. Dominantnu pobedu upisao je i Abraham Are koji je završio Davud Muhića u prvoj rundi. Veče je otvrio Ein Radmdedovič pobedom nad Domagoj Gunčevićem u prvoj rundi.

Žarko Janković i Aleksandar „Mlata“ Vukosavljević su prošli u polufinala bez borbi. Njihovi protivnici su otkazali nastupe samo dan pred merenje.

Drugo četvrtfinale nas očekuje sledeće subote 17.07.2021 kada ćemo dobiti i parove polufinala.

Armagedon 1/4 finale rezultati:

  • Ilija Brkan def. Jovan Todorović – TKO , R2
  • Matija Bosančić def. Tomislav Ceronja – KO, R1
  • Radovan Vuković def. Milisav Stanić – KO, R1
  • Đorđe Bukvić def. Luka Vargović – Jednoglasna sudijska odluka
  • Abraham Are def. Davud Muhić – RNC, R1
  • Rusi Minev def. Piersanto Paderno – Jednoglasna sudijska odluka
  • Denis Jurakić def. Mateo Bolfan – RNC, R2
  • Edin Ramdedovič def. Domagoj Gunčević – Guillotine Choke, R1

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime