OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Mirsad Bektić završio MMA karijeru!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najbolji UFC borac iz Bosne i Hercegovine Mirsad Bektić završio je sa svojom MMA karijerom!

Mirsad Bektić, FOTO: ufc.com

Mirsad Bektić (13-4, UFC 6-4) odlučio je da završi MMA karijeru u 30 godini života. I dalje se ne zna razlog zbog kojeg se Mirsad odlučio na ovaj potez, ali predpostavka je da će se Mirsad u budućnosti posvetiti nutricionizmu i trenerskom poslu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Bektić je bio jedan od najvećih potencijala UFC perolake kategorije i definitivno je primer da je sreća mnogo bitan faktor u MMA sportu. Nakon 4 ubedljive pobede u UFC doživeo je prvi poraz u karijeri od Darren Elkinsa u preokretu „za udžbenike“. Bektić je imao neverovatnu dominaciju ali se srčani Elkins ni sam ne zna kako vratio u meč i naneo Mirsadu prvi poraz u karijeri u nezapamćenom preokretu.

Darren Elkins i Mirsad Bektić

Uspeo je Bektić da se vrati nakon prvog poraza i pobedi Pepeya i Ricardo Lamasa ali nakon toga sledi niz od 3 poraza. Posebno pamtimo onaj podeljenom sudijskom odlukom od Dan Igea koji je mogao da ode i na drugu stranu. Mirsad je u jednom trenutku bio na 6 poziciji izazivača perolake kategorije. Ostaje žal što nije iskoristio svoj pun potencijal i što ga više nećemo gledati u oktagonu.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime