ARMAGEDON FINALE: Brutalni nokauti Bukvića i Žgele, dominacije Bosančića, Jurakića i Mineva!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završena je druga sezona FNC Armagedona gde smo imali priliku da kroz 3 eventa gledamo talentovane borce iz regiona.

Đorđe Bukvić nokautirao Aleksandra Mihailovića

Večerašnje finale donelo nam je uzbudljive i zanimljive borbe, ali definitivno potez večeri je BRUTALAN nokaut Đorđa Bukvića nad Aleksandrom Mihailovićem nakon samo 40 sekundi borbe. Predstavnik Unity Fight Teama je definitivno najbolji borac ove sezone Armagedona.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

U kategoriji do 66 kilograma Denis Jurakić je i u revanšu pobedio Mateo Bolfana i dokazao da prva pobeda nije slučajna i da je bolji borac. Jurakić je kontrolisao borbu sve 3. runde slično kao i u prvoj borbi. Jednoglasna sudijska odluka i još jedna titula Armagedon šampiona odlazi u Ahilej.

Denis Jurakić

Takmičar iz Bugarske Rusi Minev iza sebe ima još jednu dominantnu predstavu. Do pobede je stigao prekidom (gušenjem) u 1. rundi borbe protiv domaćeg boca Alberta Antića. Još jedna u nizu dominantna predstava bugarskog predtavnika.

Rusi Minev

Matija Bosančić je ponovo pobedio prekidom u 1. rundi borbe. Ovaj neverovatni talenat iz Vrbasa koji je ušao kao totalni „autsajder“ i „anonimus“ u ovaj turnir je osvojio titulu šampiona u srednjoj kategoriji bez većih problema. Borac Unity Fight Teama je sve 3 borbe rešio prekidim u 1. rundi. Svaka čast!

Matija Bosančić, FOTO: fnc/facebook

Mario Žgela je pobedio strašnim nokautom 44 godišnjeg borca iz grčke Felixa Polianidisa koji je ušao kao zamena za Igora Kuzmanovića. Žgeli je ovo druga pobeda nokautom u samo 7 dana, jer je u Poljskoj na FEN-u nokautirao Adam Kowalskog pre samo 7 dana.

Mario Žgela

Čestitamo organizatorima kao i svim učesnicima, borcima i klubovima na ovoj sezoni Armagedona. Jedva čekamo narednu. Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime