Trušček nakon pobede prozvao Sava Lazića! Pobede Erslana, Bojkovića i Milinkovića

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završen je FNC 4 koji je održan danas u Osijeku a predvodila ga je borba između Ivana Erslana i bivšeg UFC borca Luis Henrique da Silva.

Ivan Erslan nokautirao Luis Henrique da Silvu

Ivan Erslan je stigao do najveće pobede u svojoj karijeri nokautom u 1. rundi. Erslan je „lakše“ nego što je bilo ko očekivao nokautirao bivšeg UFC borca. Čestitamo Ivanu na velikoj pobedi koja će mu mnogo značiti za nastavak karijere.

„Domaćin“ u Osijeku Saša Milinković borio se protiv Oli Thompsona u sigurno najboljoj borbi večeri. Milinković i Thomspon su pružili publici u Osijeku pravi rat, a kao pobednik izašao je Saša Milinković sudijskom odlukom. Definitivno najveća pobeda u karijeri za iskusnog Milinkovića.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Marko Bojković stiže do pobede prekidom u 1. rundi nad poljskim borcem Davidom Galeckim. Bojković je u „svom stilu“ ušao u meč i stigao do 2. profesionalne pobede prekidom. Pobede su ostvarili i Marin Mikulić takođe momak iz Osijeka, Danijel Bažant iIvica Trušček nad Kuitty Begajem koji je nakon meča „prozvao“ Sava Lazića na meč!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Jedini poraz od domaćih boraca doživeo je povratnik u oktagon Luka Ćurković koji je nokautiran na samom početku meča od debitanta iz Italije Michael Realija.

Uvodni mečevi su bili finala ARMAGEDONA u kojima više možete pročitati na OVOM LINKU.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime