Askren odgovorio Paulu: „Dobiću gomilu novca da prebijem YouTubera, zvuči dobro?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ben Askren je odgovorio poznatom YouTuberu Jake Paulu koji ga je prozvao nakon pobede nad bivšom NBA zvedom Nate Robinsonom.

Ben Askren i Jake Paul

Kao što znamo Paul je brutalno nokautirao Robinsona i nakon borbe „prozvao“ McGregora, Danisa i Askrena (iz sveta borilačkog sporta). Nije se dugo čekao odgovor sa adrese bivšeg Bellator i One Championship šampiona Ben Askrena, koji se tokom gostovanja na Submission Radiju osvrnuo na „prozivke“ YouTubera:

Ne bih se smeo da radim rvanje do godinu dana nakon operacije koju sam imao u septembru, boksovanje mi se čini laganim. Siguran sam da bih to mogao. Mnoge ljude je začudilo što sam se spreman da spustim na nivo Jakea Paula. Kada sam bio u srednjoj školi, mi smo se tukli besplatno. Stavili bi rukavice i međusobno se prebijali jer je to bilo zabavno. Radili smo to besplatno. A sada mi kažete da mogu da dobijem gomilu novca ako prebijem nekog YouTubera? To mi zvuči kao zabavan petak!

Prokomentarisao je Askren i nokaut koji je ostvario Paul nad Robinsonom. Kako kaže bivši šampion, taj nokaut nije merilo Paulovih borilačkih sposobnosti:

Teško je bilo šta reći kada je neko tako loš kao Nate. Pogledao sam najbolje trenutke borbe, i o moj Bože, Nate izgleda kao da nikada pre toga nije boksovao. Za nekoga ko je takva atleta kao on – Nate je vrhunski košarkaš – nije se znao uopšte da boksuje. To što Jake Paul ima dovoljno snage da onesvesti Natea nam ne govori puno o njemu.

YouTube player

Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u svetu borilačkih sportova!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime