ŠOK! UFC raskinuo ugovor sa Romerom: „Nismo očekivali ovakav kraj!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Danas se kao grom iz vedra neba pojavila vest da je UFC raskinuo ugovor sa Yoel Romerom!

Legendarni 43. godišnji kubanac nije više deo UFC rostera i ako mu je po ugovoru ostalo još 3 meča. Ovu vest je potvrdio njegov menadžer Malki Kawa. UFC je raskinuo ugovor sa kubancem i on je slobodan po izboru nove sredine:

I ako nismo očekivali da će se Romerov boravak u UFC ovako završiti, zahvalni smo na prilici koju su mu Dana White, Hunter Campbell i Mick Maynard ukazali ovih godina. On je spreman da krene dalje i nastavi karijeru, a već u ovim trenucima pregovaramo sa drugim promocijama“

Romero je stigao u UFC sa 35 godina još 2013. godine i vezao 8 pobeda u nizu. Prvi poraz doživeo je 2017. godine sudijskom odlukom od Robert Whittakera u borbi za privremeni pojas. Nakon toga dolazi i poraz od Paulo Coste, da bi iznenada posle toga dobio priliku da napadne titulu koju drži Israel Adesanya. To je bio poslednji Romera, izgubio je od Adesanye sudijskom odlukom. U svojoj bogatoj karijeri Romero je pobedio velika imena i ostaće upamćen kao jedan od najboljih boraca koji nikada nisu bili vlasnici UFC pojasa. Takođe pamtićemo Romera po neverovatnim fizikalijama kakve ne verujem da ćemo u skorije vreme videti. Prema rečima njegovog menadžera Kawe, u pregovorima su sa novom organizacijom. Biće zanimljivo videti gde ćemo gledati Romera!

Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime