Bakočević, Lazić, Janković, Živanović i Ilić na treningu sa Petr Yanom!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Još jedan radni dan na Phuketu gde se nalaze Vaso Bakočević, Savo Lazić, Aleksandar Janković, Aleksandar Ilić, Nikola Živanović i ostatak ekipe. Kako su nam rekli u razgvoru, u Tigeru Muay Thai Gymu se radi jako i jednostavno je druga dimenzija u odnosu na MMA ovde kod nas. U ovom trenutku u sali nalazi se sam vrh borilačke scene. Nije ni čudo zašto su se odlučili baš sa Tajland.

Naši momci su danas u Tigeru imali čast da treniraju sa jednim od najboljih bantamaša u svetu i budućim UFC šampionom, Petr Yanom. Na repertoaru je bilo rvanje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

🏆Aleksandar Janković, Nikola Živanović, Vaso Bakočević, Savo Lazić i Aleksandar Ilić su danas u Tiger Muay Thai Gymu imali priliku da treniraju sa jednim od najboljih boraca bantam divizije i budućim šampionom Petr Yanom. ______________________________________________ #triangletv #triangle #vesti #sport #mma #mmafighter #ufc #ksw #bellator #kickboxing #bjj #judo #boxing #news #muaythai #wrestling #knockout #2020 #conormcgregor #khabibnurmagomedov #jonjones #israeladesanya #tonyferguson #tyson #tysonfury #detonaywilder #boxing #josealdo #petryan #ufc250 #brazil

Објава коју дели 𝚃𝚛𝚒𝚊𝚗𝚐𝚕𝚎 𝚃𝚅 𝙾𝚏𝚏𝚒𝚌𝚒𝚊𝚕 𝙰𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 (@triangle3tv) дана

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime