Čamur jedan od najtestiranijih UFC boraca od strane USADE u 2020! Tu su još neka poznata imena

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Novinar Aaron Bronsteter je objavio na svom Twitter nalogu objavio listu UFC boraca koji su najviše testirani od početka 2020 godine. Začudiće te se kada vidite ko je sve na ovoj listi.

Foto: : Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Zvanično najviše puta testiran je legendarni Diego Sanchez (5 puta) kojeg smo nevadno gledali u oktagonu. Iza Sancheza su borcu koji su testirani po 4 puta a to su: Rodrigo Vargas, Sean O’Malley, šampion Jon Jones i naš Aleksa Čamur.

Zanimljivo je da je USADA testirala  CM Punka, Nicka Diaza, bivšeg bantam prvaka TJ Dilashawa. UFC se nije oglašavao po pitanju ovih boraca, njihova sudbina nam nije baš najjasnija, ali s obzirom da su u USADA programo testiranja, nije nemoguće da ćemo ih gledati u UFC oktagonu.

Aleksa Čamur je Amerikanac Srpskog porekla trenutki skor mu je 6 pobeda bez poraza. U UFC je debitovao na prvom eventu u ovoj godini na UFC 246 gde su se borili Conor McGregor i Donald Cerrone. Aleksa je pobedio Justina Ledeta jednoglasnom sudijskom odlukom. Inače Čamur je sparing partner Stipe Miočića, za koje je baš Stipe govorio da je veliki potencijal. Sada će imati priliku da celom svetu pokaže svoj potencijal.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime