Bellator otpustio veliki broj boraca, među kojima su i velika MMA imena!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Velika „čistka“ boraca dogodila se danas u Bellatoru. Druga najbolja svetska organizacija rešila je da se zahvali na saradnji velkom broju boraca, među kojima su i velika MMA imena i legenda, kao i bivši šampioni.

Frank Mir i Roy Nelson

Bellator je svoj roster rasteretio za čak 31 borca. Nekima je ugovor sa promocijom istekao a neki su dobili raskid saradnje. Prosto neverovatno da je Belaltor završio saradnju sa svojom „ikonom“ i veteranom  Joea Warrenom, bivšim šampionu bantam i perolake kategorije. Warren nije aktivan skoro dve godine, pa je Scott Cooker rešio da mu se zahvali na saradnji. Na spisku boraca koji nivu više deo Bellatora nalazi se i do skorašnji šampion srednje kategorije Rafael Carvalho. Brazilac je upao u loš niz, ge je izgubio čak 4 od poslednjih 5 borbi. Takđe tu je i bivši Glory šampion i sparing partner Nate Diaza Joe Schiling, zatim velika MMA imena kao što su Roy Nelson i Frank Mir. Takođe još jedan bivši šampion srednje kategorije nije više član Bellatora, u pitanju je neporaženi Rafael Lovato Jr koji je pobedio Moussasia i osvojio šampionski pojas ali zbog problema sa zdravljem nije bio u situaciji da ga brani. Na spisku su još i Ricky Bandejas i John Fitch za koje je takođe javnost začuđena što nisu dobili produžetak saradnje.

Borci sa kojima je Bellator završio saradnju: Joe Warren, Ricky Bandejas, Derek Campos, Frank Mir, Roy Nelson, Vinicius Zani, Manny Vazquez, Shawn Bunch, Mike Kimbel, AJ Agazarm, Adel Altamim, Adil Benjilany, Daniel Crawford, Cris Lencioni, Jeremiah Labiano, Salim Mukhidinov, Mihail Nica, Haim Gozali, Richard Kiely, Ion Pascu, Mateusz Piskorz, David Rickels, Joe Schilling, Tuco Tokkos, Rafael Carvalho, Rudy Schaffroth, Kristina William, Hatice Ozyurt, Pat Curran, Jon Fitch, Rafael Lovato Jr.

Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime